(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Napoli Logo

Voetbalshirts Napoli

Op deze pagina vind je alle Napoli voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle Napoli voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

Napoli Logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Uitshirt

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Alternatiefshirt

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Keepersshirt - 1

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Keepersshirt - 2

No votes yet.
Please wait...

Napoli
Trainingsshirt

Napoli

Napoli is een enorm bekende voetbalclub in Italië. De clubs uit Napels staat bekend om het harde werken en nooit opgeven. SCC Napoli werd opgericht in 1926 en heeft een rijke geschiedenis achter zich. Een van de bekendste spelers ooit van de club is Diego Maradona. Echt een fenomeen in de stad Napels. Napoli speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Diego Armando Maradona vernoemd naar hun populairste speler. In het stadion kunnen ruim 60.000 toeschouwers de wedstrijden bijwonen. De clubkleur is lichtblauw en is altijd terug te vinden in de voetbalshirts van Napoli. In de stad draait alles om Napoli. De mensen staan er mee op en gaan er mee naar bed.

Napoli wallpaper

Napoli Thuisshirt

Het Napoli thuisshirt van seizoen 2020/2021 is blauw met zwart. De hals en de mouwen van het voetbalshirts zijn zwart. Al het overige op het thuisshirt is lichtblauw. Kledingsponsor Kappa en hoofdsponsors Lete en MSC zijn te vinden op de middel van het shirt. In dit voetbalshirt speelt Napoli al haar thuiswedstrijden dit seizoen. Dit zijn de Napoli voetbalshirts voor seizoen 2020/2021.

Napoli Uitshirt

Het Napoli uitshirt is een soortgelijk design als het thuisshirt. In dit voetbalshirt speelt Napoli al haar uitwedstrijden in de Serie A. Het shirt is licht met donkere tinten om de mouwen. Napoli heeft dit seizoen erg mooie tenues uitgebracht. Echte aanraders voor je wekelijkse trainingen. Dit zijn de Napoli voetbalshirts van seizoen 2020/2021.