(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Almere City FC
Almere City FC logo

Voetbalshirts Almere City FC

Op deze pagina vind je alle Almere City FC voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle Almere City FC voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

Almere City FC logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

Almere City FC
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

Almere City FC
Uitshirt

Almere City FC

Almere City FC is opgericht op 14 september 2001 en is daarmee een van de jongste teams. Sinds 2005 speelt Almere City betaald voetbal. Voor 2009 speelde de club onder de naam FC Omniworld. De club is voort gekomen uit een enorm aantal andere clubs. Door enorm veel overnames is het na vele keren terecht gekomen bij FC Oniworld. Daaruit is Almere City ontstaan. Het stadion waar Almere City haar thuiswedstrijden speelt heet het Yanmar Stadion. Dit stadion heeft een capaciteit voor ongeveer 4.500 toeschouwers. Naast de naam Almere City wordt de club ook vaak bij haar bijnaam genoemd. De bijnaam van Almere City is namelijk ‘De Zwarte Schapen’.

Almere City wallpaper

Almere City FC Thuisshirt

Het Almere City FC thuisshirt van seizoen 2020/2021 is geheel rood. De kraag bevat een v-hals en 3 witte knopen. Kledingsponsor Craft en hoofdsponsor SENS vertegenwoordigen de sponsors op het voetbalshirt. In dit thuisshirt speelt Almere City FC haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Het thuisshirt bevat verticale patronen om het voetbalshirts extra details mee te geven. Dit zijn de Almere City FC voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

Almere City FC Uitshirt

Het Almere City FC uitshirt is goed te vergelijken met het thuisshirt. Dit uitshirt is geheel zwart. Ook dit voetbalshirts bevat de drie witte knopen in de hals. Almere City FC speelt al haar uitwedstrijden dit seizoen in het zwarte uitshirt. Craft is de kledingsponsor van het uitshirt. De club beschikt niet over een alternatiefshirt. Dit zijn de Almere City FC voetbalshirts van seizoen 2020/2021.