Lazio Roma
Slider
Lazio Roma Logo

Voetbalshirts Lazio Roma

Op deze pagina vind je alle Lazio Roma voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle Lazio Roma voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

Lazio Roma Logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

Lazio Roma
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

Lazio Roma
Uitshirt

Lazio Roma

Lazio Roma is een Italiaanse profclub. De voetbalclub staat bekend als de ‘andere’ club uit Rome. Maar daar komt langzamerhand een switch in. De club heeft zich enorm ontwikkelt en omhoog gewerkt naar een echte topclub in Italië. Clubkleuren blauw en wit geven de kleur sfeer tijdens de wedstrijden. In 1900 is de club opgericht en is daarmee een van de oudste clubs uit Italië. Lazio Roma beschikt over een enorm fanatieke aanhang die de club volgt door heel het land. Zowel de thuiswedstrijden als uitwedstrijden zijn vaak uitverkocht. Ook in Europa volgt de trouwe aanhang haar club op de voet.

Lazio Roma wallpaper

Lazio Roma Thuisshirt

Het Lazio Roma thuisshirt van seizoen 2020/2021 is een zeer simpel maar klassiek voetbalshirt. Dit shirt bevat witte randen om de hals en om de mouwen van het shirt. Opvallend aan dit shirt is dat er geen hoofdsponsor te vinden is op de buik van het shirt. In dit thuisshirt speelt Lazio Roma al haar thuiswedstrijden. Dit zijn de Lazio Roma voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

Lazio Roma Uitshirt

Het Lazio Roma uitshirt van seizoen 2020/2021. Een felgroen met lichtblauw voetbalshirts is iets wat je niet elke dag voorbij ziet komen. Lazio Roma heeft hier wel voor gekozen. Het shirt bevat lichtblauwe mouwen en een lichtblauwe kraag. Dit zijn de Lazio Roma voetbalshirts van seizoen 2020/2021. In dit voetbalshirts speelt Lazio Roma al haar thuiswedstrijden dit seizoen.