(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Helmond Sport
Helmond Sport Logo

Voetbalshirts Helmond Sport

Op deze pagina vind je alle Helmond Sport voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle Helmond Sport voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

Helmond Sport Logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

Helmond Sport
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

Helmond Sport
Uitshirt

Helmond Sport

Helmond Sport is een Nederlandse professionele voetbalclub uit Helmond. De club is opgericht in het jaar 1967 en is daarmee een relatief jonge voetbalclub. Helmondsport speelt haar thuiswedstrijden in het SolarUnie Stadion. Dit stadion heeft een capaciteit van ruim 4.000 toeschouwers. De clubkleuren van Helmond Sport zijn rood met zwart. Die kleuren zijn dan ook vaak terug te vinden in de wedstrijdkleding van de club. Ook in het clublogo zijn deze kleuren beide weer terug te vinden. Het clublogo is een voetballer met een bal aan zijn voeten. Heel duidelijk is dit niet te zien maar met een beetje fantasie moet dit wel goedkomen. De club heeft ook een bijnaam namelijk de kattenmeppers.

Helmond sport wallpaper

Helmond Sport Thuisshirt

Het Helmond Sport thuisshirt van seizoen 2020/2021 is een vrij eenvoudig design. Dit thuisshirt is volledig rood met enkele zwarte details. Zo zitten er zwarte banden om de mouwen en zitten er zwarte banden aan de zij van het voetbalshirt. Ook de hals van het thuisshirt is zwart. In dit thuisshirt zal Helmond Sport al haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie spelen. Dit zijn de Helmond Sport voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

Helmond Sport thuisshirt 2020-2021

Helmond Sport Uitshirt

Het Helmond Sport uitshirt is dit seizoen geheel blauw. Een zelfde design als het thuisshirt is gebruikt. De zwarte details zijn nu echter veranderd in donkerblauw. Het is een zeer simpel voetbalshirt. De hoofdsponsor Vescom is op de middel van het shirt te vinden. In dit uitshirt speelt Helmond Sport al haar uitwedstrijden in het seizoen 2020/2021. Dit zijn Helmond Sport voetbalshirts van het nieuwe seizoen 2020/2021.

Helmond Sport uitshirt 2020-2021