(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
FC Den Bosch
FC Den Bosch logo

Voetbalshirts FC Den Bosch

Op deze pagina vind je alle FC Den Bosch voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle FC Den Bosch voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

FC Den Bosch logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

FC Den Bosch
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

FC Den Bosch
Uitshirt

FC Den Bosch

FC Den Bosch is een Nederlandse voetbalclub uit ‘s-Hertogenbosch. Het stadion van de voetbalclub heet De Vliert. Stadion De Vliert heeft een capaciteit van 8.500 toeschouwers. FC Den Bosch heeft van oudsher de kleuren blauw en wit. In het logo is een draak te zien. Ondanks de relatief grote capaciteit is het stadion maar zelden uitverkocht. De mascotte van de voetbalclub is Bozzie. Bozzie is een groene draak en is voor de aanvang van de wedstrijden te zien in een clubtenue. Kinderen beleven enorm veel plezier aan het bezoek van Bozzie. Het is iets magisch om even in contact te komen met de mascotte van een club. Naast de traditionele kleuren blauw en wit heeft de club ook lange tijd gespeelt in het zwart-wit.

FC Den Bosch wallpaper

FC Den Bosch Thuisshirt

Het FC Den Bosch thuisshirt van seizoen 2020/2021 is lichtblauw met wit. Zo zijn de randen van de mouwen en de ronde hals van het voetbalshirts wit. Ook dit voetbalshirt heeft veel sponsors op het voetbalshirt. Dit is iets wat je bij veel clubs uit de Keuken Kampioen Divisie ziet. Op deze manier worden er toch nog wat extra inkomsten gegenereerd. Dit is het thuisshirt waarin FC Den Bosch al haar thuiswedstrijden van seizoen 2020/2021 speelt.

FC Den Bosch Uitshirt

Het FC Den Bosch uitshirt van seizoen 2020/2021 is een zwart met blauwe variant van het thuisshirt. Op het shirt zijn nog lichte diagonale strepen te zien. In dit voetbalshirts speelt FC Den Bosch al haar uitwedstrijden dit seizoen. Dit zijn de FC Den Bosch voetbalshirts van seizoen 2020/2021.