previous arrow
next arrow
Slider

Voetbalshirts Nationale elftallen 2020 - 2021

Op Voetbalbibliotheek vind je alle officiële voetbalshirts van de Nationale elftallen. Of je nu op zoekt bent naar een shirt van de wereldkampioen of naar het voetbalshirt van je favoriete vakantieland, je vind ze allemaal op deze pagina. De voetbalshirts zijn bijgewerkt voor het seizoen 2020 – 2021, waardoor je altijd het meest recente voetbalshirt kan vinden.

Over de Nationale elftallen

Het is niet geheel duidelijk hoe voetbal ontstaan is en waar het voor het eerst werd gespeeld. Zo werd er gespeculeerd dat er in China als eerste zou worden gevoetbald maar ook in Engeland tijdens de industriële revolutie. Ook de Romeinen en de Grieken zouden een soort voetbal hebben gespeeld. Uitgaande van de meest voor de hand liggende theorie, het ontstaan van voetbal tijdens de industriële revolutie, is voetbal uitgegroeid van een sport voor de arbeidersklasse tot de populairste sport van de wereld. Hieruit is het clubvoetbal en het nationale voetbal ontstaan.

Originele voetbalshirts Nationale elftallen 2020 - 2021

 Op Voetbalbibliotheek vind je alle originele Nationale elftallen shirts, ook van het nieuwe seizoen 2020 – 2021. Alle voetbalshirts van de bekende voetballanden worden weergegeven. Voetbalbibliotheek zorgt ervoor dat je direct wordt doorgestuurd naar de pagina waar jij het nieuwe voetbalshirt kunt bestellen, tegen de voordeligste prijs. Binnen enkele minuten bewondert u alle voetbalshirts van de Nationale elftallen. Bij Voetbalbibliotheek staan wij voor kwaliteit, daarom vind je bij ons enkel originele shirts. Een replica voetbalshirt zal je op deze site niet tegenkomen.

Wereldkampioenschap voetbal

 Het WK voetbal, officieel genoemd het FIFA-wereldkampioenschap voetbal, is het meest bekende voetbaltoernooi. Om de vier jaar wordt het WK gehouden voor alle gekwalificeerde nationale elftallen. In 1930 werd het eerste WK gehouden en gewonnen door Uruguay. Het WK wordt iedere keer door een ander gastland of gastlanden georganiseerd.