Everton Stadion
Fullham FC Stadion
Leeds United Stadion
West Bromwich Albion Stadion
Arsenal Stadion
Aston Villa Stadion
Brighton and Hove Albion Stadion
Burnley Stadion
Chelsea Stadion
Crystal Palace Stadion
Everton Stadion
Fullham FC Stadion
Leeds United Stadion
Leicester City Stadion
Liverpool Stadion
Manchester City Stadion
Manchester United Stadion
Newcastle United Stadion
Sheffield United Stadion
Southampton Stadion
Tottenham Hotspur Stadion
West Bromwich Albion Stadion
West Ham United Stadion
Wolverhampton Wanderers v Fulham - Sky Bet Championship
previous arrow
next arrow

Voetbalshirts Premier League 2023 - 2024

In de Voetbalbibliotheek vind je alle officiële voetbalshirts van de Premier League. Of je nu op zoekt bent naar een shirt van de topclubs of naar het voetbalshirt van een prachtige regionale club, je vind ze allemaal op deze pagina. De voetbalshirts zijn bijgewerkt voor het seizoen 2023 – 2024, waardoor je altijd het meest recente voetbalshirt kan vinden.

Over de Premier League

De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. De competitie bestaat uit twintig clubs die tegen elkaar strijden om landskampioen van Engeland te worden. Naast Engelse clubs is het ook toegestaan voor clubs uit Wales om deel te nemen aan de Premier League. De Premier League wordt gezien als een van de sterkste competitie in Europa met de meeste topclubs. Er wordt inmiddels zelfs gesproken over een Top 6 teams, namelijk Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United en Manchester City. Aan kwaliteit ontbreekt het dus niet in de Premier League.

Originele voetbalshirts Premier League 2023 - 2024

In de Voetbalbibliotheek vind je alle originele Premier League shirts, ook van het nieuwe seizoen 2023 – 2024. Alle voetbalshirts van de Premier League clubs zijn gemakkelijk vinden bij ons. Het felle blauw van Manchester City of het zwart-oranje van Wolverhampton Wanderers is allemaal te vinden op onze site. Wij sturen je door naar de pagina waar jij direct het shirt kan bestellen. Bij Voetbalbibliotheek staan wij voor kwaliteit, daarom vind je bij ons enkel originele shirts. Een replica voetbalshirt zal je op deze site niet tegenkomen. Bestel originele voetbalshirts via Nike of Adidas.

The road to the Premier League

Om terecht te komen in de hoogste voetbalcompetitie van Engeland moet een zware weg worden afgelegd. Het Engelse voetbalsysteem staat ook wel bekend als een voetbalpiramide. Dit systeem heeft een hiërarchisch profiel waarin clubs promoveren en degraderen van de ene competitie naar de andere. Er bestaan meer dan 140 leagues en 480 divisies daarin. Er zijn ongeveer 7000 voetbalclubs die in het voetbalsysteem voorkomen. Niet alleen de Premier League wordt goed bezocht, de top 4 competitie in Engeland hebben enorm veel bezoekers. De vier hoogste competities worden hieronder weergegeven:

  1. Premier League (20 clubs)
  2. Football League Championship (24 clubs)
  3. Football League One (24 clubs)
  4. The Football League Two (24 clubs)