(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
FC Emmen Clublogo

Voetbalshirts FC Emmen

Op deze pagina vind je alle FC Emmen voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle FC Emmen voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

FC Emmen Clublogo

Seizoen 2020/2021

Rating: 4.00/5. From 2 votes.
Please wait...

FC Emmen
Thuisshirt

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...

FC Emmen
Uitshirt

FC Emmen

FC Emmen is de enige profclub uit de provincie Drenthe. De club speelt sinds 1985 op professioneel niveau en is in het seizoen 2017/2018 voor het eerst in de geschiedenis van de club gepromoveerd naar de Eredivisie. Sinds de komst in de Eredivisie kijkt de club alleen nog maar omhoog en presteert het uitmuntend. Het clublied van FC Emmen is Rood Wit Aan De Bal en wordt gezongen bij de thuiswedstrijden van de club. FC Emmen speelt haar wedstrijden in het stadion De Oude Meerdijk, het stadion heeft een capaciteit voor ruim 8.000 toeschouwers. 

FC Emme Wallpaper

FC Emmen Thuisshirt

Het FC Emmen thuisshirt van seizoen 2020-2021 is wit met rood. Het voetbalshirts is gemaakt in samenwerking met Hummel. Een strak design geeft dit voetbalshirt wat extra’s. Na lange discussie heeft de KNVB toch besloten dat Easytoys de hoofdsponsor van FC Emmen mag worden. FC Emmen zal al haar thuiswedstrijd in de Eredivisie spelen in dit voetbalshirt.

FC Emmen thuisshirt 2020-2021

FC Emmen Uitshirt

Het FC Emmen uitshirt van seizoen 2020-2021 is donkerblauw met rode en witte verticale strepen over het shirt heen. Ook dit shirts is gemaakt in samenwerking met Hummel. De hoofdsponsor is Easytoys. Hoofdsponsor Easytoys zal alleen op de volwassen voetbalshirts van FC Emmen te zien zijn. De club vond het ongepast om deze sponsor ook op de jeugdshirts  te zetten en daarom is er gekozen om daar de sponsor dierentuin Wildlands Adventure Zoo te plaatsen. De uitwedstrijden in de Eredivisie en de KNVB Beker zullen door FC Emmen gespeeld worden in dit uitshirt.

FC Emme uitshirt 2020-2021