(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
MVV Maastricht
MVV Maastricht logo

Voetbalshirts MVV Maastricht

Op deze pagina vind je alle MVV Maastricht voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle MVV Maastricht voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

MVV Maastricht logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

MVV Maastricht
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

MVV Maastricht
Uitshirt

MVV Maastricht

MVV Maastricht is een professionele voetbalclub uit Maastricht. De Nederlandse club is op gericht in het jaar 1902 en is daarmee een van de oudere clubs uit het land. MVV Maastricht speelt haar wedstrijden in het stadion De Geusselt. Dit stadion heeft een capaciteit van 10.000 toeschouwers. Rood en wit zijn de traditionele clubkleuren. Die kleuren zijn terug te vinden in het wedstrijdkleding van de club. Ook heeft de club een bijnaam genaamd De Sterrendragers. Het clublogo van MVV Maastrischt is namelijk ook een ster.  Op het veld van MVV Maastricht in het groot in het gras gedrukt. Hier langs komen de spelers het veld op bij iedere wedstrijd. Er heerst altijd een goede sfeer tijdens de wedstrijden van de club.

MVV Maastricht wallpaper

MVV Maastricht Thuisshirt

Het MVV Maastricht thuisshirt van seizoen 2020/2021 is rood met wit. De mouwen en de v-hals van het shirt zijn wit. Om de mouwen zitten rode banden die het voetbalshirts wat extra details geven. In dit thuisshirt speelt MVV Maastricht dit seizoen al haar thuiswedstrijden. Dit zijn de MVV Maastricht voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

MVV Maastricht Uitshirt

Het MVV Maastricht uitshirt voor seizoen 2020/2021 is geheel zwart. Dit shirt heeft wit met zwarte banden om de mouwen. Opvallend is dat er geen hoofdsponsor op het shirt te vinden is. Kleding sponsor Masita is wel te vinden op de rechterborst van het voetbalshirt. Het is een zeer simpel maar wel mooi voetbalshirt. In dit voetbalshirt speelt MVV Maastricht al haar uitwedstrijden van seizoen 2020/2021. Dit shirt wordt gedragen in alle uitwedstrijden van de Keuken Kampioen Divisie.