previous arrow
next arrow
Slider

Voetbalshirts MLS 2020 - 2021

Op Voetbalbibliotheek vind je alle officiële voetbalshirts van de MLS. Of je nu op zoekt bent naar een shirt van de topclubs of naar het voetbalshirt van een prachtige regionale club, je vind ze allemaal op deze pagina. Zowel de Eastern Conference als de Western Conference zijn beschikbaar. De voetbalshirts zijn bijgewerkt voor het seizoen 2020 – 2021, waardoor je altijd het meest recente voetbalshirt kan vinden.

Eastern Conference

Western Conference

Over de MLS

De Major League Soccer, beter bekend als de MLS, is de hoogste voetbalcompetitie van Canada en de Verenigde Staten. In beide landen is dit het hoogste niveau. De competitie is gesplitst in twee delen. De Eastern Conference en de Western Conference. In deze competitie kunnen clubs zich kwalificeren voor de play-offs. Uit deze play-offs komt uiteindelijk een kampioen. De bekende clubs zijn LA Galaxy en New York City.

Originele voetbalshirts MLS 2020 - 2021

 Op Voetbalbibliotheek vind je alle originele MLS shirts, ook van het nieuwe seizoen 2020 – 2021. Van zowel de Eastern Conference als de Western Conference zijn de thuisshirts als de uitshirts te vinden, van Toronto tot aan Montreal. Voetbalbibliotheek zorgt ervoor dat je direct wordt doorgestuurd naar de pagina waar jij het nieuwe voetbalshirt kunt bestellen, tegen de voordeligste prijs. Binnen enkele minuten bewondert u alle voetbalshirts van de MLS. Bij Voetbalbibliotheek staan wij voor kwaliteit, daarom vind je bij ons enkel originele shirts. Een replica voetbalshirt zal je op deze site niet tegenkomen.

Opkomende competitie

Voetbal is in Noord-Amerika niet de nummer 1 sport zoals dit is in vele delen van de rest van de wereld. Het is echter een sport die een enorme groei doormaakt de afgelopen jaren. Dit komt mede doordat topspelers uit Europa hun carrière vaak nog afsluiten met een paar jaar in de MLS. Enkele voorbeelden zijn David Beckhem, Sebastian Schweinsteiger en Wayne Rooney. Sport is enorm belangrijk in Noord-Amerika en dat zorgt voor veel potentie. De verwachting is dat voetbal de komende decennia een echte doorbraak zal maken in de Amerikaanse sport. De vraag is natuurlijk of het ooit zo groot zal worden als de NBA, NFL en MLB.