FC Volendam
Slider
FC Volendam logo

Voetbalshirts FC Volendam

Op deze pagina vind je alle FC Volendam voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle FC Volendam voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

FC Volendam logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

FC Volendam
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

FC Volendam
Uitshirt

No votes yet.
Please wait...

FC Volendam
Uitshort

No votes yet.
Please wait...

FC Volendam
Voetbalsokken thuis

FC Volendam

FC Volendam is een Nederlandse voetbalclub uit Volendam. De club is opgericht in het jaar 1920 en speelt haar thuiswedstrijden in het Kras Stadion. Dit is een stadion met een capaciteit van ruim 7.000 toeschouwers. Het tenue van Volendam is traditioneel gezien oranje-zwart. FC Volendam staat erom bekend dat ze vaak spelers gebruiken van de omgeving. Maar in de huidige voetbalwereld ontkom je er niet meer aan om spelers van ver weg aan te schaffen. De club is te herkennen aan het oranje met zwarte logo. In de historie van de voetbalclub heeft FC Volendam nog geen spectaculaire prijzen gewonnen.

FC Volendam Wallpaper

FC Volendam Thuisshirt

Het FC Volendam thuisshirt van seizoen 2020/2021 is oranje met zwart. Dit zijn de traditionele kleuren van de club uit Volendam. Aan de uiteinden van de mouwen zijn oranje banden aangebracht. Dit geeft het shirt extra details. De sponsors van de club staan zowel op de middel als op de mouwen vermeld. In dit thuisshirt speelt FC Volendam al haar thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie dit seizoen. Dit zijn de FC Volendam voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

FC Volendam Uitshirt

Het FC Volendam uitshirt van seizoen 2020/2021 is grijs met wit. Een zelfde soort design als bij het thuisshirt is gebruikt. De kleuren zijn echter alleen veranderd. Het voetbalshirts bevat een grijze v-hals en grijze randen om de mouwen. In dit uitshirt speelt FC Volendam al haar uitwedstrijden in het seizoen 2020/2021. Dit zijn de FC Volendam voetbalshirts van seizoen 2020/2021.