RKC Waalwijk
Slider
RKC Waalwijk Clublogo

Voetbalshirts RKC Waalwijk

Op deze pagina vind je alle RKC Waalwijk voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle RKC Waalwijk voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

RKC Waalwijk Clublogo

Seizoen 2020/2021

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

RKC Waalwijk
Thuisshirt

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

RKC Waalwijk
Uitshirt

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...

RKC Waalwijk
Carnavalshirt

RKC Waalwijk

RKC Waalwijk, wat staat voor Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk, is een Brabantse club uit de Eredivisie. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Mandemakers Stadion. De club speelt sinds 1984 betaald voetbal en staan bekend om de geel-blauwe shirts. RKC is een club die bungelt op het randje van de Eredivisie en de Eerste divisie. De club staat bekend om de vechtlust van de spelers en het nooit opgeven. RKC Waalwijk heeft zich kunnen handhaven op het hoogste niveau in Nederland door te laten zien wat strijdkracht in een voetbalwedstrijd inhoudt. In het logo van de club is een soort gelijke leeuw als het Nederlands elftal te zien.

RKC Wallpaper

RKC Waalwijk Thuisshirt

Het RKC Waalwijk thuisshirt voor seizoen 2020/2021 bevat de geel-blauwe traditionele kleuren. Het shirt bevat een witte v-hals en witte randen om de mouwen. De hoofdsponsor is Willy Naessens. In dit shirt gaat RKC Waalwijk haar thuiswedstrijden komend seizoen spelen. De club speelt al haar thuiswedstrijden van de Eredivisie in dit voetbalshirt. Daarnaast is het een van de goedkoopste voetbalshirts uit de Eredivisie van het seizoen 2020/2021. Een mooi shirt voor een mooie prijs.

RKC Waalwijk Uitshirt

Het RKC Waalwijk uitshirt voor seizoen 2020/2021 is zwart met licht blauw en is een opvallend design. Op het zwarte shirt zijn licht blauwe ‘verfspetters’ te zien. Ook het logo van RKC Waalwijk is lichtblauw op het uitshirt, dit is een trend die je steeds meer bij voetbalclubs door Europa ziet. De hoofdsponsor is Willy Naessens. RKC Waalwijk speelt al haar uitwedstrijden in dit voetbalshirts. Het is een voetbalshirt die erg opvalt dit seizoen.