(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Chelsea

Chelsea Thuisshirt 2021/2022

Chelsea voetbalshirt

Het Chelsea thuisshirt is licht met donderblauw. Het voetbalshirt heeft geblokte patronen. De thuisclub uit Londen speelt haar thuiswedstrijden in dit thuisshirt in Stamford Bridge. Het logo op de borst van het thuisshirt is geborduurd. Ook de kledingsponsor Nike is geborduurd op het voetbalshirt. In het logo van de club staat de bekende blauwe leeuw. In dit thuisshirt speelt Chelsea al haar thuiswestrijden in de Premier League. Dit shirt wordt ook gebruikt voor de Champions League wedstrijden die de club speelt. Het thuisshirt is gemaakt met Nike Dri-FIT technologie wat ervoor zorgt dat het zweet sneller van de huid verdampt. Dit zorgt ervoor dat je droog en comfortabel loopt in het Chelsea thuisshirt.

Het shirt is slim fit en 100% polyester. Daarnaast is het mogelijk om het thuisshirt te wassen in het wasmaschine. Het polyester van het shirt wordt gerecycled zodat er minder afval ontstaat. Door gebruik te maken van gerecycled polyester wordt er ongeveer 30% minder koolstof uitgestoten tijdens het produceren van dit Chelsea Thuisshirt.

Chelsea kleding

Het Chelsea Thuisshirt heeft gele strepen aan de zijkant van het shirt. De hoofdsponsor van de club uit Engeland is Three.Op de mouw van het shirt staat Hyundai als 3e sponsor van het voetbalshirt. 

Chelsea Thuisshirt

Deze video is gemaakt om het thuisshirt van Chelsea voor het seizoen 2021/2022 te presenteren. Ook oud speler Hakim Ziyech van Ajax zit in deze promotievideo van het thuisshirt.