Top 5 voetbal accessoires die jij in je voetbaltas moet hebben!

Wanneer het voetbalseizoen weer van start gaat moet jij ervoor zorgen dat je goed voor de dag komt. Met deze accessoires verbeter jij jou prestaties en veras je teamgenoten en tegenstanders. Wij hebben een lijst gemaakt met 5 accessoires die jij in je voetbaltas wil hebben!

1. Grip sokken

Met deze NikeGrip Strike sokken heb jij meer grip in jou voetbalschoen. Door de voet van je normale voetbal sok af te knippen en de NikeGrip Strike eronder te dragen sluit hij helemaal aan op jou tenue. Er is keuze tussen de kleuren wit en blauw Het materiaal van de sokken voert zweet af, anti-slipgaren houden je voeten stevig in de schoen en de gerichte demping zorgt voor hoogwaardig comfort tijdens de wedstrijd.

2. Adidas mondkapje

We leven in een tijd waar mondkapjes verplicht zijn in openbare plekken. Het is daarom belangrijk altijd een mondkpaje bij te hebben. Met dit stijlvolle Adidas mondkapje ben jij op alles voorbereid en zorg jij ervoor dat de gezondheid van jezelf en andere niet in gevaar komt.

3. Scheenbeschermerhouder

Deze Adidas scheenbeschermerhouders zijn gemaakt van een robuuste mix van nylon en natuurlijk rubber. Je draagt ze rond de basis of halverwege je scheenbeschermers om er zeker van te zijn dat die tijdens de voetbalwedstrijd op hun plaats blijven. Het dragen van scheenbeschermers zonder enkelsok heeft vele voordelen, helaas beweegt de scheenbeschermer in de sok tijdens het voetballen. Met deze Adidas scheenbeschermerhouders is dat probleem verleden tijd. 

4. Waardevolle spullen tas

Voordat jij en je team de kleedkamer de kleedkamer verlaten is het altijd de vraag wie heeft een tas voor de waardevolle spullen? Deze Enrico Benetti tas is een ideale tas voor jou voetbalteam. De tas kan gebruikt worden om alle waardevolle spullen van het hele team in op te bergen. Deze tas heeft drie vakken, allen met een ritssluiting, en binnenin die vakken zitten 20 aparte vakjes voor mobiele telefoons. Aan de achterzijde zit ook nog een groot vak met ritssluiting. De waardevolle-spullen-tas heeft twee draagriemen en een verstelbare schouderband.

5. Jako Trainers Map

Het laatste accessoire van de lijst is voor de tactische meesterbreinen onder ons. Wil jij voor de wedstrijd nog even de laatste tactische dingen doornemen met jou team genoten? Dan is dit is voor jou. De Jako Trainers Map is een handige tactiekmap voor voetbaltrainers. De map is voorzien van een magnetisch speelveld, een schrijfblok, diverse magneten en een pen.