De voetbal quiz voor vrienden!

Wil jij een voetbal quiz houden met je vrienden? Dan hebben wij een paar handige tips voor jouw. De kans is groot dat je op zoek bent naar een kant en klare voetbal quiz zodat je niet zelf vragen hoeft te bedenken. Heel begrijpelijk. Daarom geven wij opties voor een gratis voetbal quiz waarmee je gelijk aan de slag kunt. Er wordt een onderscheidt gemaakt tussen gratis en betaalde opties. Eerst behandelen we de gratis opties want die zijn natuurlijk het belangrijkst.

Gratis voetbal quiz

Je bent opzoek naar een gratis voetbal quiz die je direct kunt gebruiken. Er zijn hier enorm veel opties voor. Wij geven je een overzicht van de 3 beste gratis voetbal quizzen. Bij een gezellig avondje met de mannen en vrouwen hoort natuurlijk wel een voetbalquiz. Bij alle quizzen worden ook de antwoorden gegeven.

1. De voetbal quiz van Europesevoetbaltickets.nl

Deze voetbal quiz biedt een grote hoeveelheid vragen. De quiz bestaat namelijk uit maar liefst 55 vragen inclusief antwoorden! Dit is een goede quiz voor de standaard voetbalfan. Ook de mensen die af en toe voetbal kijken kunnen goed meedoen. Hang een klein prijsje aan de quiz en het spel kan beginnen. Neem een kijkje op de site en je kunt de quiz direct spelen vanaf je browser of downloaden.

2. De onmogelijke voetbal quiz van Quest.nl

Dit is de quiz voor de grootste voetbalkenners onder ons. Weet jij alles van voetbal en ben jij klaar voor de ultieme uitdaging? Dan is dit de quiz voor jou. Deze quiz bestaat 11 vragen. De meest bizarre voetbalvragen komen hier naar boven. Alle quiz antwoorden zijn te verkrijgen door even kort wat gegevens in te vullen. Bij iedere vraag zit een toelichting.

3. De video voetbal quiz van Voetbalprimeur.

Op zoek naar een quiz die je via Youtube kan bekijken? Dan is dit de perfecte optie voor jou. Deze quiz bestaat uit 19 verschillende video’s. Hier kan je dus wel even mee door. Het is gemakkelijk aan te zetten op je telefoon en je kunt direct beginnen. Dit is de perfecte optie als je geen moeite wilt doen om alle vragen op te lezen!

Voetbal quiz kopen

Op zoek naar een fysieke voetbal quiz? Dan geven wij hier de beste opties voor je. Er zijn enorm veel verschillende voetbal quizzen te verkrijgen online. Ook hier geven wij weer een top 3 aan voetbal quizzen. Gebruiksvriendelijkheid en prijs zijn hierbij erg belangrijk. Het moet natuurlijk wel makkelijk te spelen zijn en zeker niet te duur!

1.  Matchwinner

Matchwinner ken je misschien wel als het populaire RLT-7 programma. Deze quiz varieert van makkelijke tot moeilijke vragen en van binnenland tot buitenland. Uitgebracht in 2018 dus het is nog zeer actueel. Hiermee kan je goed jouw voetbalkennis ,en die van je vrienden natuurlijk, testen. Zowel als paperback als E-book verkrijgbaar.

2. De Voetbalquiz

Dit is een simpele voetbal quiz voor jong en oud. Test elkaars voetbalkennis met dit doosje vol met leuke voetbalvragen. Perfect voor tussendoor of op vakantie. Deze quiz bevat 100 quizkaarten.

3. De Voetbal Quiz van Nederland!

Op zoek naar de ultieme voetbal quiz? Bekijk dan zeker deze quiz! Deze quiz wordt ondersteund met audiofragmenten en muziek. Ook bevat het veel foto’s. Met een goede algemene kennis over voetbal is dit de perfecte voetbal quiz om te spelen met vrienden of collega’s. Het is een vrij lange quiz dus je moet er wel wat tijd voor uittrekken.