Voetbal kleurplaten!

Voetbal kleurplaten zijn de perfecte manier om je kinderen bezig te houden tijdens de coronacrisis. Maar waar vind je eigenlijk gemakkelijk voetbal kleurplaten? Dat laten wij in deze blog zien. Voetbal kleurplaten zijn enorm populair en zijn eenvoudig te verkrijgen. En het beste aan voetbal kleurplaten is dat ze volledig gratis zijn te downloaden. Er zijn enorm veel sites waar je voetbalplaten kunt downloaden. Hieronder geven wij een overzicht van de 5 beste manieren om een kleurplaat te vinden.

De nummer 1 in deze lijst zijn Google afbeeldingen. Een zeer voor de hand liggende keuze maar stiekem toch wel de beste. Om snel en makkelijk voetbal kleurplaten te vinden voer je een simpele Google zoekopdracht uit. Typ maar eens voetbal kleurplaat Nederland in op google. Binnen enkele seconden heb je honderden voorbeelden. Even de foto opslaan en je kunt de kleurplaat gelijk uitprinten! Een klein nadeel kan zijn dat je een merk van een bepaalde site in de kleurplaat staat. Maar dat maakt kinderen niet zo vaak uit.

Pinterest is een zoekmachine voor afbeeldingen. Een soortgelijke optie als Google afbeeldingen. Een enorm assortiment aan voetbal kleurplaten. Met de eerste twee opties in deze lijst ben je eigenlijk al voorzien van kleurplaten voor een heel leven. 

Op de derde plaats staat topkleurplaat.nl. Dit is een super eenvoudige site waar je enorm veel prachtige kleurplaten kunt vinden. Daar mogen voetbal kleurplaten natuurlijk niet ontbreken. Neem een kijkje op de site voor enkele voorbeelden!

Leukvoorkids.nl is een vergelijkbare site met de nummer 3 in deze lijst. Je vind er een verscheidend assortiment aan kleurplaten met het thema voetbal. Doelmannen, scorende spitsen, emblemen en logo’s zijn er allemaal te vinden!

Op nummer 5 staat Kleurplaten.nl. Een iets kleiner assortiment en wat lastiger te gebruiken maar zeker een optie als je op zoek bent naar wat simpele voetbal kleurplaten. Het assortiment is wel een beetje verouderd.