Arminia Bielefeld
Slider
Arminia Bielefeld Logo

Voetbalshirts Arminia Bielefeld

Op deze pagina vind je alle Arminia Bielefeld voetbalshirts. Alle voetbalshirts worden overzichtelijk weergegeven. Bestel/Bekijk alle Arminia Bielefeld voetbalshirts eenvoudig en snel via Voetbalbibliotheek.nl

Arminia Bielefeld Logo

Seizoen 2020/2021

No votes yet.
Please wait...

Arminia Bielefeld
Thuisshirt

No votes yet.
Please wait...

Arminia Bielefeld
Uitshirt

No votes yet.
Please wait...

Arminia Bielefeld
Alternatiefshirt

Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld is een Duitse voetbalclub uit Bielefeld. De voetbalclub is opgericht in het jaar 1905. Arminia Bielefeld speelt haar thuiswedstrijden in de SchücoArena. Dat stadion heeft een capaciteit van 26.515. Binnen het stadion hang een goede sfeer zoals in bijna alle stadions in Duitsland. In Nederland zou dit een enorm stadion zijn maar in Duitsland is dit een normaal formaat voor een kleiner clubje. Zwart, wit en blauw zijn de originele kleuren van de club. Deze kleuren zijn ook terug te vinden in het clublogo. Het logo bestaat uit een vlag met de letter A erin welke omringt is door een krans. De club ligt in Noordrijn-Westfalen.

Arminia Bielefeld wallpaper

Arminia Bielefeld Thuisshirt

Het Arminia Bielefeld thuisshirt van seizoen 2020/2021 is zwart met een wit-blauwe streep. Deze streep is diagonaal door het voetbalshirt heen getrokken. Diezelfde kleuren wit en blauw zijn terug te vinden aan de uiteinde van de mouwen. Tevens zijn ze ook terug te vinden in de v-hals van het voetbalshirts. In dit thuisshirt speelt Arminia Bielefeld al haar thuiswedstrijden in de Bundesliga. Dit zijn de Arminia Bielefeld voetbalshirts van seizoen 2020/2021.

Arminia Bielefeld Uitshirt

Het Arminia Bielefeld uitshirt van seizoen 2020/2021 is wit met een zwart-wit-blauwe streep. Een vergelijkbaar shirt als het thuisshirt. Ook hier is een diagonale streep die detail geeft aan het shirt. De kleuren van de streep zijn ook weer terug te vinden in de mouwen en de v-hals van het voetbalshirt. In dit voetbalshirt speelt Arminia Bielefeld al haar uitwedstrijden van het seizoen 2020/2021. Dit zijn de Arminia Bielefeld voetbalshirts van seizoen 2020/2021.