(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund Thuisshirt 2022

Het Borussia Dortmund Thuisshirt 2022 is dit jaar gemaakt in de traditionele kleuren van de club. In dit voetbalshirt zal de club al haar thuiswedstrijden dit seizoen gaan spelen. Het thuisshirt is in samenwerking met de kledingsponsor en hoofdsponsor van de club ontworpen. Het thuisshirt representeerd de club dit jaar in het eigen stadion. Ook alle bekerwedstrijden worden gespeeld met dit voetbalshirt.

Het shirt is ontworpen om de spelers en fans een zo comfortabel shirt te bieden. Dit voetbalshirt kan zowel als sportkleding als casual kleding gebruikt worden. Het voetbalshirt is een sportief design. Hiermee kan de club het jaar weer goed doorkomen en strijden in alle wedstrijden die er gespeeld worden.

Borussia Dortmund Thuisshirt 2022 kopen

Het Borussia Dortmund thuisshirt is verkrijgbaar via de Voetbalbibliotheek. Het thuisshirt is beschikbaar in alle maten. Wil je weten of het shirt jou past? Bekijk dat de onderstaande maattabel. Het shirt is ook online te bestellen. Voetbalshirts worden jaarlijks vaak duurder en duurder. Daarom geven we jouw de beste optie waar je het kan kopen. Hierbij kijken we naar de prijs-kwaliteit verhouding van verschillende aanbieders. Zo maak je nooit meer de verkeerde keuze waar je het besteld. Support jouw favoriete team met het huidige thuisshirt.

Welke maat moet ik hebben?

Het is natuurlijk belangrijk dat je de goede maat besteld. Om foute bestellingen te voorkomen en onnodige retouren, wat uiteraard niet goed is voor het milieu, hebben wij hiernaast een maattabel gemaakt. Met de omvang van de taille en de borst kun je gemakkelijk de juiste maat uitzoeken. Het Borussia Dortmund tenue is verkrijgbaar in de maten 116, 128, 140, 152, 164, maat S, maat M, maat L, maat XL, maat XXL, maat XXXL.

Het voetbalshirt is voor iedereen verkrijgbaar!

Hoe ziet het Borussia Dortmund Thuisshirt eruit?

In deze video wordt het voetbalshirt mooi weergegeven. Zo heb je alvast een voorproef hoe het shirt er exact uitziet. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk de video en bestel hier het Borussia Dortmund tenue.