(L-R) Kyocera stadium of ADO Den Haag
Ajax

Ajax 3e shirt 2022

Het Ajax 3e shirt is dit jaar gemaakt in de traditionele kleuren van de club. In dit voetbalshirt zal de club al haar extra wedstrijden dit seizoen gaan spelen. Het alternatiefshirt is in samenwerking met de kledingsponsor en hoofdsponsor van de club ontworpen. Het 3e shirt representeerd de club dit jaar in het eigen stadion. Ook alle bekerwedstrijden worden gespeeld met dit voetbalshirt.

Het shirt is ontworpen om de spelers en fans een zo comfortabel shirt te bieden. Dit voetbalshirt kan zowel als sportkleding als casual kleding gebruikt worden. Het voetbalshirt is een sportief design. Hiermee kan de club het jaar weer goed doorkomen en strijden in alle wedstrijden die er gespeeld worden.

Ajax 3e shirt kopen

Het Ajax 3e shirt is verkrijgbaar via de Voetbalbibliotheek. Het 3e shirt is beschikbaar in alle maten. Wil je weten of het shirt jou past? Bekijk dat de onderstaande maattabel. Het shirt is ook online te bestellen. Voetbalshirts worden jaarlijks vaak duurder en duurder. Daarom geven we jouw de beste optie waar je het kan kopen. Hierbij kijken we naar de prijs-kwaliteit verhouding van verschillende aanbieders. Zo maak je nooit meer de verkeerde keuze waar je het besteld. Support jouw favoriete team met het huidige 3e ajax shirt.

Welke maat moet ik hebben?

Het is natuurlijk belangrijk dat je de goede maat besteld. Om foute bestellingen te voorkomen en onnodige retouren, wat uiteraard niet goed is voor het milieu, hebben wij hiernaast een maattabel gemaakt. Met de omvang van de taille en de borst kun je gemakkelijk de juiste maat uitzoeken. Het Ajax 3e shirt 2022 is verkrijgbaar in de maten 116, 128, 140, 152, 164, maat S, maat M, maat L, maat XL, maat XXL, maat XXXL.

Het voetbalshirt is voor iedereen verkrijgbaar!

Hoe ziet het Ajax 3e shirt 2022 eruit?

In deze video wordt het voetbalshirt mooi weergegeven. Zo heb je alvast een voorproef hoe het shirt er exact uitziet. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk de video en bestel hier het Ajax Alternatiefshirt.